Učitavanje...
DM

Kiehl's

DM

Kiehl's

Kiehl's je svjetski poznata američka marka kozmetike koja je specijalizirana za izradu vrhunskih proizvoda za njegu kože, kose i tijela. Osnovani davne 1851. godine kao ljekarna na uglu njujorške četvrti East Village, prvih smo desetljeća djelovali isključivo kao farmaceutska marka, nudeći korisnicama niz homeopatskih i biljnih pripravaka, eteričnih ulja i lijekova. Tako i danas u našim dućanima vlada ozračje klasične ljekarne protkane modernim elementima koji odražavaju posebnosti zajednice i odaju počast East Villageu. Već samim ulaskom u dućan, uvučeni ste u našu iznimnu povijest i pomalo ekscentričan karakter. 

Naše farmaceutsko nasljeđe i posvećenost kupcu u srži su svakog proizvoda i usluge – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula izrađenih isključivo od prirodnih sastojaka – sve je podređeno vašim individualnim potrebama. Načelo kojim se uvijek vodimo jest poslužiti vas u brižljivo uređenom, edukativnom prostoru visokokvalitetnim, dokazano učinkovitim proizvodima za njegu. Na svim prodajnim mjestima promičemo inicijativu isprobavanja proizvoda prije kupnje, kao i politika jednostavnog vraćanja proizvoda uz zajamčeni povrat novca.

Danas imamo više od 250 maloprodajnih prodavaonica diljem svijeta te više od 1000 prodajnih mjesta u luksuznim kozmetičkim kućama. Sada i u Centru Cvjetni!

Instagram Feed