Učitavanje...
DM

Dicta

DM

Dicta

DICTA je otvorila novu, ekskluzivnu poslovnicu u sklopu Centra Cvjetni u samom srcu grada Zagreba.

Kontinuirano osluškujući želje i potrebe naših kupaca, smatrali smo nužnim dodatno proširiti prisutnost renomirane tvrtke DICTA na području grada Zagreba, pomno birajući ekskluzivnu lokaciju, u samoj žiži zbivanja glavnog hrvatskog grada.

U novootvorenoj poslovnici DICTA Cvjetni svoje mjesto će pronaći ekskluzivni švicarski brandovi satova: Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Alpina, pouzdani i postojani sportski satovi: Bulova i Citizen, kao i talijanski Breil. Ponudu poslovnice DICTA Cvjetni čine bogat asortiman modnog nakita: Brosway Breil, kao i luksuzno dizajnirane kolekcionarske kutije za satove i nakit, proizvođača Wolf i Rapport, namjenjene za pohranjivanje satova i nakita, od kojih određeni modeli sadrže navijače za automatik satove.

Dicta snažno i neprekidno investira u lanac svojih renomiranih maloprodajnih poslovnica i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brandova koje zastupa, na zadovoljstvo vjernih kupaca.

Dicta je uvijek nastojala predanim i profesionalnim radom svih svojih zaposlenika izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja. Vjerujemo da naša dugogodišnja uspješna opstojnost na hrvatskom tržištu, te zadovoljstvo kupaca, potvrđuju da smo u tome i uspjeli, te tako postali tvrtka prepoznatljiva po visokoj razini kvalitete usluge i europskih standarda poslovanja.

Dicta diktira trendove!

Instagram Feed