Učitavanje...

Super izbor i ove sezone!

20. rujna 2022.

Čak i ako niste ljubitelj jeseni i zime, uz nove kolekcije trgovina centra Supernova složit ćete modne kombinacije zbog kojih ćete jedva dočekati hladnije dane.

Uvijek nas iznova osvajaju aktualni trendovi kolekcija jesen/zima neovisno o tome radi li se muškoj, ženskoj ili dječjoj modi.

Odaberite omiljeni kroj hlača, veste, pulovere i ostalu pleteninu za idealne dnevne stylinge, a posebnu pažnju obratite na velik izbor jakni i kaputa koji svojim dizajnom mogu fantastično zaokružiti vaše modne kombinacije za hladnije dane. 

Nikako ne zanemarite obuću – naše trgovine nude vam fantastičan izbor čizama, gležnjača i ostale zimske obuće koja je istovremeno kvalitetna i funkcionalna, ali i trendi.

Brojni vodeći brendovi iz godine u godinu za vas pripremaju nove modele inspirirane najaktualnijim svjetskim trendovima. Jesen i zima donose nam i najbolji izbor modnih dodataka. Osim neizostavnog nakita i torbi nadolazeća sezona omiljena je svim ljubiteljima mode jer kreće vladavina šalova, raznih kapa i šešira, rukavica i brojnih drugih dodataka koji svaki svakodnevni ali i formalni styling čine još boljim i originalnijim.

Sve novosti

Instagram Feed